Petrochemie

Voor de petrochemie, zoals raffinaderijen en booreilanden levert Heerbaart Jongman flenzen zoals spectacle blinds en olets (eind-koppelstukken tussen pijpen) en fittingen (las-koppelingen in leidingen). Een van onze belangrijkste klanten is de NAM. Via de tussenhandel vinden onze producten hun weg naar onder meer Shell, Esso, BP, DSM en Dow Chemical.

Filterindustrie

Heerbaart Jongman verspaant en levert filterbehuizingen in velerlei afmetingen en materiaalsoorten. Klanten gebruiken deze in filterinstallaties voor gas, olie, water en lucht.

Transportsector

Voor de transportsector produceert Heerbaart Jongman onder meer mangatdeksels en andere specialistische onderdelen voor tankwagens. Hierbij stellen factoren als druk en afdichting zeer specifieke eisen.

Procesbeheersingsindustrie

Voor de procesbeheersingsindustrie maakt Heerbaart Jongman onder andere thermowells (temperatuurmeters) en kan hoogwaardig langgatboren met een gespecialiseerde machine.

Turbo Machinery

Heerbaart Jongman fabriceert en levert alle voorkomende onderdelen voor generatoren.

IC Centrale/Ketelbouw

Voor bijvoorbeeld de energiecentrales.

Aandrijvingen en walsen

Heerbaart Jongman levert aandrijvingen en walsen voor onder meer de spuitgietindustrie. Daarbij zijn we gespecialiseerd in spline-vertanding.

Contact

    Uw naam*

    Uw email*

    Onderwerp

         

    Uw bericht