Commitment

De medewerkers van Heerbaart Jongman houden van een uitdaging. Als wij vanuit onze expertise en vakmanschap mogen meedenken over de beste oplossing voor uw vraagstuk zijn we op ons best. Al onze medewerkers zijn gediplomeerd en hebben daarnaast een stevige interne opleiding gevolgd over materialen, producten en processen. Samen vormen zij een ingespeeld team waarin de liefde voor het vak en de trots op onze producten breed wordt gedragen. Tevens door kennis te blijven delen en documenteren bewaken we onze expert-status in de markt.

Expertise

We zoeken altijd naar de optimale oplossing voor uw probleem. En dat begint met het stellen van de juiste vragen. Welke toepassing krijgt het product? Wat betekent dat voor de keuze in materiaalsterkte? En welke wettelijke kwaliteitscertificaten zijn hierbij van belang? We zijn daarbij gewend om te communiceren met klanten die minder expertise hebben op het technisch vlak. Excellente service van klantvraag tot bezorging. Dat is de betrokkenheid die u van Heerbaart Jongman mag verwachten.

Flexibiliteit

Kwaliteitswerk, daar draait het om bij Heerbaart Jongman. Daarom werken we volgens een ISO-gecertificeerd kwaliteitssysteem. Omdat we alle bewerkingen aantoonbaar in eigen huis uitvoeren volgens vastgelegde en traceerbare procedures, zijn we stempelbevoegd door Lloyd’s Register Nederland B.V. Daarnaast lopen we voorop met energiebesparende maatregelen en reductie van CO2 in onze bedrijfsvoering. Klanten die zelf aan de hoogste eisen van kwaliteit of duurzaamheid moeten voldoen kiezen daarom voor Heerbaart Jongman.

Capaciteit

Veel van onze klanten zijn actief in tijdkritische sectoren, waarin stilstand veel geld kost. Ons productieproces is ingericht om snel aan alle leverwensen te kunnen voldoen. Daarom heeft Heerbaart Jongman geïnvesteerd in een hoogwaardig, multifunctioneel machinepark dat eenvoudig en snel is om te zetten voor elke nieuwe opdracht. Daarnaast zorgen we dat we altijd overcapaciteit hebben zodat we vrijwel meteen voor u aan de slag kunnen. Dat is de flexibiliteit waar klanten van Heerbaart Jongman keer op keer weer op rekenen.

Kwaliteitswerk

Heerbaart Jongman werkt voor internationale klanten uit de hele wereld met wie we vaak een duurzame, jarenlange relatie hebben opgebouwd. Dat doen we vanuit een regio waar een moraal heerst van: doen wat je beloofd hebt. En die instelling past perfect bij onze bedrijfscultuur.  Commitment met u als klant ziet u ook terug in onze bedrijfsvoering. Dankzij onze ruime voorraad, heldere processen en uitgekiende ERP-planning leveren we altijd stipt en betrouwbaar. Zoals afgesproken.

Oplossingen

Dankzij een sterke focus op klanten in de petrochemie en offshore weten we hoe belangrijk het waarborgen van voortgang is. Een van de fundamenten onder Heerbaart Jongman is het op peil houden van de voorraad halffabricaten, gecertificeerd en ruw materiaal. Daarnaast investeren we non-stop in de samenstelling en het kennisniveau van ons personeel. Tenslotte houden we onze capaciteit en solvabiliteit doorlopend streng in de gaten. Zo kunnen we ons altijd aan onze afspraken houden. Want uw werk moet ook gewoon door.